Aanbevolen

Op deze pagina vindt je de mensen en bedrijven waar ik op mijn pad goede ervaring mee heb.

Begeleiding

Amanda Bouman is een nuchtere, zeer ervaren begeleider in het energiewerk.

Floor van Floor Coaching begeleid je vakkundig naar je eigen weg met life- en loopbaancoaching.

Energetisch therapeut Lune is een liefdevol coach en healer.

Margo Kistemaker is een veterane in het energiewerk. Warm aanbevolen voor uiteenlopende vragen.

Nuchter en betrokken, ijzersterk in het zorgvuldig betrekken van niet-aardse helpers en gidsen: Ineke Dane van De Heelmakerij.

Aanbevolen

Rouwbegeleiding

Stichting Nooit Voorbij voor ouders, broers en zussen van een overleden kind.

Beweging

‘Innerlijke glimlach’ is van Ingrid van Breemen. Vergroot je vitaliteit vanuit zachtheid: met cranio en met Chi Gong en Tai Chi Tao.

Yomabe is zeer ervaren in onder meer stemwerk: via je stem en je lichaam toegang krijgen tot jouw bron van creativiteit.

Opleiding

De Healing Academy leidt op in het begeleiden van energiewerk. Een traject dat je veel dichter bij jezelf brengt. Hier vind je een overzicht van goed opgeleide energiewerkers.

Het ITIP biedt bezielde opleidingen en trainingen voor je persoonlijke groei. Ook een opleiding tot energetisch werk.

Krachtvoorwerpen

Geluidshealing

Sjamanistische voorwerpen kun je vinden bij Atelier Lazuli. Nicole Stokman maakt onder meer sjamaandrums en amuletten, maar ook praatstokken en prachtig versierde stenen.

Clen van Crannart maakt prachtige en krachtige energievoorwerpen uit hout. Deze kunnen je een handje op weg helpen met je groei.

Jacqueline van de Koevering is healer en creëert helende kunst.

Maurice Mooijman van Crystal Sound Energy Products is een expert in het ontwerpen van Harmonizers en tensorringen: voorwerpen van gevlochten koper met een balancerende en helende werking.

Bedrijfsadvies

Ondernemen en het leiden van een organisatie kan niet zonder intuïtie. Met readingstechnieken haal je daar het maximale uit. Bert Iedema (Business Reading) is daar wat mij betreft dè pionier in.

Inspiratie

Sinds de zomer van 2022 channel ik informatie van de Essenen. Regelmatig deel ik op esseneinsights.com, wat ik aan inzichten meekrijg.

Gerard ten Broek maakt met Beach Land Art kunst op het strand. Verbeeldingen als voeding voor diepgaande spiritualiteit op aarde.